Uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja

1. Osobni podaci

Pročitajte našu zakonsku Izjavu o privatnosti podataka.

2. Ažuriranje uvjeta korištenja 

Uslijed tekućih tehničkih i zakonskih inovacija, dužni smo izmijeniti i/ili ažurirati postojeće uvjete korištenja s vremena na vrijeme. Stoga, molimo vas da prilikom svakog posjeta našoj stranici provjerite kada je učitana posljednja verzija. Posljednji datum ažuriranja bio je u siječnju 2020.godine.

3. Odricanje od odgovornosti 

Ova internetska stranica namijenjena je isključivo korištenju od strane lokalnog pučanstva zemlje koju ste odabrali na početnoj stranici, u skladu sa svim lokalnim zakonima. Materijali na ovoj stranici, uključujući proizvode, usluge i podatke, možda nisu pogodni ili dostupni za korištenje na lokacijama izvan ove nadležnosti. U slučaju da su ponude, proizvodi ili usluge dostupni ili komunicirani putem ove stranice zabranjeni zakonom zemlje koju ste odabrali, isti se smatraju nevažećima. Posjetite www.vivaderm.eu i odaberite svoju lokaciju kako biste bili preusmjereni na odgovarajuću stranicu.  

Svi podaci na ovoj internetskoj stranici pažljivo su prikupljani i provjereni. Ipak, ne preuzimamo odgovornost za njihovu usklađenost s temom, točnost, potpunost i/ili kakvoću. Ova internetska stranica sadrži hiperveze na internetske stranice drugih poslužitelja. VivaDerm  nije odgovoran za sadržaj internetskih stranica treće strane, ne jamči i ne preuzima odgovornost za ilegalni sadržaj ili druga kršenja na internetskim stranicama treće strane. Ipak, VivaDerm  će u najkraćem mogućem vremenu ukloniti bilo koju vezu ili sadržaj nakon što se u potpunosti uvjeri kako isti krši zakone koji su na snazi. Ova internetska stranica je osmišljena kako bi pružila opće podatke, te kao takva nije nadomjestak za zdravstveni savjet ili savjet stručnjaka. Korištenje ove stranice i preuzimanje podataka predstavlja rizik korisnika. VivaDerm  ne preuzima odgovornost za štetu, osobito datoteka, korisničkog hardvera i/ili softvera, nastalih uslijed takvih aktivnosti. Odgovornost za namjeru i veliki nemar ostaju nepromijenjeni.

4.  Autorska prava, zaštitni znak I ostala prava intelektualnog vasništva

Sav sadržaj na našoj internetskoj stranici, uključujući, ali ne isključivo, tekstove, slike, grafičke, audio i video prikaze, je naše vlasništvo, osim ako nije izričito navedeno drugačije. (U svezi hiperveza pročitajte izjavu pod br. 3). Taj autorski sadržaj se bez izričitog odobrenja može koristiti samo za privatne potrebe, nikako u javne ili komercijalne svrhe (preuzimanja, reprodukciju i dr). Izmjene, prijevodi, ili drugo uređivanje i obrada sadržaja može se napraviti samo uz prethodno dobiveno pismeno odobrenje od strane VivaDerm d.o.o.. Neovlašteno korištenje i zlouporaba registriranih zaštitnih znakova ili logotipa VivaDerm  nije dopušteno. Svako kršenje naših autorskih prava ili drugih prava intelektualnog vlasništva za posljedicu će imati pravni postupak, iz područja kriminalnog ili građanskog prava.

5. Konačni uvjeti

 Ukoliko propisi u ovim uvjetima postanu ilegalni, neispravni ili neprimjenjivi u bilo kojoj nadležnosti, pravovaljanost ili primjenjivost ostalih propisa u toj nadležnosti ostaje nepromijenjena. 
Želite li prijaviti pravno kršenje pravila na našoj internetskoj stranici, slobodno nas kontaktirajte.