Uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja

1. Osobni podaci

Pročitajte našu zakonsku Izjavu o privatnosti podataka.

2. Ažuriranje uvjeta korištenja 

Uslijed tekućih tehničkih i zakonskih inovacija, dužni smo izmijeniti i/ili ažurirati postojeće uvjete korištenja s vremena na vrijeme. Stoga, molimo vas da prilikom svakog posjeta našoj stranici provjerite kada je učitana posljednja verzija. Posljednji datum ažuriranja bio je u siječnju 2020.godine.

3. Odricanje od odgovornosti 

Ova internetska stranica namijenjena je isključivo korištenju od strane lokalnog pučanstva zemlje koju ste odabrali na početnoj stranici, u skladu sa svim lokalnim zakonima. Materijali na ovoj stranici, uključujući proizvode, usluge i podatke, možda nisu pogodni ili dostupni za korištenje na lokacijama izvan ove nadležnosti. U slučaju da su ponude, proizvodi ili usluge dostupni ili komunicirani putem ove stranice zabranjeni zakonom zemlje koju ste odabrali, isti se smatraju nevažećima. Posjetite www.vivaderm.eu i odaberite svoju lokaciju kako biste bili preusmjereni na odgovarajuću stranicu.  

Svi podaci na ovoj internetskoj stranici pažljivo su prikupljani i provjereni. Ipak, ne preuzimamo odgovornost za njihovu usklađenost s temom, točnost, potpunost i/ili kakvoću. Ova internetska stranica sadrži hiperveze na internetske stranice drugih poslužitelja. VivaDerm  nije odgovoran za sadržaj internetskih stranica treće strane, ne jamči i ne preuzima odgovornost za ilegalni sadržaj ili druga kršenja na internetskim stranicama treće strane. Ipak, VivaDerm  će u najkraćem mogućem vremenu ukloniti bilo koju vezu ili sadržaj nakon što se u potpunosti uvjeri kako isti krši zakone koji su na snazi. Ova internetska stranica je osmišljena kako bi pružila opće podatke, te kao takva nije nadomjestak za zdravstveni savjet ili savjet stručnjaka. Korištenje ove stranice i preuzimanje podataka predstavlja rizik korisnika. VivaDerm  ne preuzima odgovornost za štetu, osobito datoteka, korisničkog hardvera i/ili softvera, nastalih uslijed takvih aktivnosti. Odgovornost za namjeru i veliki nemar ostaju nepromijenjeni.

4.  Autorska prava, zaštitni znak I ostala prava intelektualnog vasništva

Sav sadržaj na našoj internetskoj stranici, uključujući, ali ne isključivo, tekstove, slike, grafičke, audio i video prikaze, je naše vlasništvo, osim ako nije izričito navedeno drugačije. (U svezi hiperveza pročitajte izjavu pod br. 3). Taj autorski sadržaj se bez izričitog odobrenja može koristiti samo za privatne potrebe, nikako u javne ili komercijalne svrhe (preuzimanja, reprodukciju i dr). Izmjene, prijevodi, ili drugo uređivanje i obrada sadržaja može se napraviti samo uz prethodno dobiveno pismeno odobrenje od strane NB Cretum d.o.o. . Neovlašteno korištenje i zlouporaba registriranih zaštitnih znakova ili logotipa VivaDerm  nije dopušteno. Svako kršenje naših autorskih prava ili drugih prava intelektualnog vlasništva za posljedicu će imati pravni postupak, iz područja kriminalnog ili građanskog prava.

5. Konačni uvjeti

 Ukoliko propisi u ovim uvjetima postanu ilegalni, neispravni ili neprimjenjivi u bilo kojoj nadležnosti, pravovaljanost ili primjenjivost ostalih propisa u toj nadležnosti ostaje nepromijenjena. 
Želite li prijaviti pravno kršenje pravila na našoj internetskoj stranici, slobodno nas kontaktirajte. 

 

PRAVILNIK iNSTAGRAM NATJEČAJ

Članak 1.

NB Cretum d.o.o. Šmartinska cesta 106,1000 Ljubljana  priređuje nagradni natječaj „Osvoji 4maske ” na službenom profilu Instagram Hrvatska.

Članak 2.

Svrha nagradnog natječaja "Osvoji 4 maske ” je ostvarivanje promidžbe proizvoda  Caudalie  te nagrađivanje fanova službenog Instagram profila Caudalie vivaderm hr.

Članak 3.

Nagradni natječaj priređuje se pod nazivom „Osvoji 4 maske ”  i održava se od 23.04. do 78.4.2022 godine do 23:59 sati. Natječaj se priređuje na Instagram profilu Caudalie vivaderm hr  dostupnom na URL-u www.vivaderm.eu

Članak 4.

UVJETI ZA SUDJELOVANJE U NAGRADNOM NATJEČAJU:

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 16 godina koje su registrirane na društvenoj mreži Instagram (www.instagram.com) i koje prihvaćaju uvjete i pravila sudjelovanja u natječaju kao i pravila mreže Instagram. Prava natjecanja nemaju zaposlenici Priređivača kao ni članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća). Nagradni natječaj održava se na društvenoj mreži Instagram no ni na koji način nije povezan s Instagram-om te Instagram nije njegov pokrovitelj.

NAČIN SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU:

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je ispod Instagram objave u komentaru napisati "Koju masku želiš probati ?, u vremenskom periodu trajanja nagradnog natječaja od 23.04.. do 27.04. 2022. godine do 23:59 sati. Prijavljivanjem na nagradni natječaj sudionik prihvaća uvjete sudjelovanja u nagradnom natječaju.

Članak 5.

FOND NAGRADA NAGRADNOG NATJEČAJA:

Nagradni fond se sastoji od 4 poklon maske , koja definira Priređivač. Nagrada koja je navedena u ovim pravilima je nezamjenjiva za druge proizvode, darovnu karticu ili novčanu protuvrijednost te nije prenosiva na druge osobe. Dobitnik nema pravo odabira proizvoda.

Članak 6.

ODABIR DOBITNIKA:

Nagradni natječaj se održava od 23.04. do 27.04. .2022. godine do 23:59 sati. Tijekom navedenog perioda sudionici trebaju na zanimljiv način odgovoriti u komentaru "Koju masku žele isprobati? 4  komentara prema odabiru žirija su dobitnici nagradnog natječaja. U slučaju da se u natječaj uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene, Priređivač ima pravo dodijeliti i manji broj nagrada, odnosno u slučaju ne sudjelovanja niti jednog sudionika ne dodijeliti niti jedan nagradni poklon paket. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova pravila.

 

Članak 7.

OBJAVA DOBITNIKA:

Objava imena dobitnika nagrade bit će najkasnije 28.04.2022. na službenom Instagram profilu Priređivača u obliku komentara ispod posta, ispod komentara pobjednika. Obvezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz Članka 4.

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni s objavom njihovog imena i prezimena te označavanjem profila s kojeg su sudjelovali u natječaju, od strane Priređivača na službenom Instagram profilu i korištenju bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Članak 8.

PREUZIMANJE NAGRADE:

Dobitnik nagrade bit će obaviješten o svom dobitku elektronskim putem na Instagramu, ispod nagradnog posta, ispod svog komentara. Potom se dobitnik treba javiti privatnom porukom u inbox Instagram profila Caudalie Vivaderm Hr, kako bi ostavio svoju adresu i kontakt telefon za dostavu.

Nagradu će primiti na svoju kućnu adresu u dogovoru s Priređivačem i to najkasnije 30 dana od dana objave rezultata. Navedeni rok može se produžiti samo ako dobitnik zbog objektivnih razloga nagradu ne može podignuti/primiti ili ako se u navedenom roku ne javi s osobnim podacima te ukoliko Priređivač nije u mogućnosti isporučiti nagradu zbog više sile. Kao dokaz o preuzimanju nagrade Priređivač će smatrati poštansku povratnicu. Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze, niti naknade direktno povezane s nagradom. Dobitnik nagrade ne snosi troškove dostave iste. 

Članak 9.

U slučaju spora između Priređivača i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Sud u Ljubljani

Članak 10.

Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupanja okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. U slučaju prekida sudionici će biti obaviješteni putem Instagram profila Caudalie VivaDerm Hr  Pravila Nagradnog natječaja bit će objavljena na službenoj web stranici: www.vivaderm.eu

Članak 11.

IZVANREDNE OKOLNOSTI:

Priređivač nagradnog natječaja ima pravo nagradu ne dodijeliti u slučaju:

- da dobitnik ne ispuni uvjete za preuzimanje nagrade,

- da se pojavi sumnja o vjerodostojnosti podataka (lažni profil)

- da se utvrdi da se korisnik u natječaju nije pridržavao pravila i uvjeta nagradnog natječaja.

U Ljubljani 23.04.2022