Caudalie Spa tretman za oblikovanje tijela +2x Caudalie čaj GRATIS

Caudalie program za mršavljenje učvršćuje i tonizira kožu uz jedinstven osjećaj ugode i uživanja u iskustvu Vinothérapie tretmana kod kuće.

Uključuje četiri koraka:

1. Cabernet piling za tijelo dva do tri puta tjedno: Crushed Cabernet Scrub piling je prepoznatljiv tretman Caudalie Vinothérapie Spa; proizveden od sjemenki grožđa i šest esencijalnih ulja za drenažu, ostavlja kožu glatkom i mekom, spremnom za proizvod za oblikovanje

2. Vinosculpt krema za tijelo učvršćivanje, svakog jutra: Vinosculpt Lift & Firm Body Cream je novi Caudalie prirodni proizvod za mršavljenje. Učvršćujuće rješenje za četiri problematična područja; nanesite ujutro za učvršćivanje kože.

3. Koncentrat za mršavljenje -Toniziranje, svake večeri: Ovo suho ulje je učinkoviti koncentrat koji oblikuje figuru i  smanjuje izgled kože poput narančine kore aktiviranjem drenaže. Ulje nanijeti na vlažnu kožu, kružnim pokretima, masirajući odozdo prema gore.

4.Caudalie čaj - Drenaža, tri vrećice čaja dnevno: Kreiran isključivo za Vinothérapie Spa Tearoom, Ecocert certificirani organski biljni čaj za drenažu je učinkovit proizvod za mršavljenje koji otpušta višak vode i toksine.

81,95
Dodaj u košaricu

Detaljan sastav

Vinosculpt krema 250ml

Cabernet piling za tijelo  150g

Ulje  za oblikovanje tijela 75ml

2x Caudalie čaj 30 vrećica gratis

Sastav čaja: list crvene vinove loze, kora cimeta*, list borovnice*, kora naranče*, list crnog ribizla*
* produits issus de l’agriculture biologique. Certifié Ecocert FR-BIO-01.

Mišljenje i ocjena kupaca "Caudalie Spa tretman za oblikovanje tijela +2x Caudalie čaj GRATIS"

Prosječna ocjena: 0,00 od 5 temelji na 0 procjene.

Ako ste već kupili proizvod, rado ćemo čuti vaše mišljenje